avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO dupa CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO dupa CM

Dupa 6 luni de CM ,in cazul in care nu esti inca apt pt munca se poate lua CO sau CFS pe anul in curs??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 24 Iunie 2011
Concediu de odihna nu mai puteti lua ..daca cele 6 luni se situeaza in primele luni ale anului pentru care solicitati acordarea CO, intrucand nelucrand ...nu aveti dreptul la CO. Va puteti lua CFS.
MULTUMESC!
[ link extern ]

vedeti cele din site-ulindicat.
exista o alta opinie cu privire la cuantumul concediului de odihna in baza careia acesta nu este afectat de concediul medical.
Dupa 6 luni de concediu medical se poate obtine pensionarea pe caz de boala ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co este afectat de concediile medicale? topvion topvion Concediul de odihna anual, poate fi afectat in vreun fel de catre zilele de concediu medical sau a concediilor fara plata? acumulate in perioada acelui ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat barnar46 barnar46 Sunt incadrat in munca in septembrie 1968. In noiembrie 2008 doresc sa ies la pensie. Nu am beneficiat de concediu in anul in curs. Cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Calcul co oniga_ioana82 oniga_ioana82 Buna ziua, Cine ar putea sa-mi ofere cateva informatii in legatura cu calcularea CO in fuctie de timpul lucrat? am inteles ca se iau in considerare ... (vezi toată discuția)