avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... diplome
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

diplome

Va rog frumos sa ami spuneti si mie ce pedeapsa pot primi pentru ca am folosit o diploma de bac falsa.Si cam cat dureaza un asemenea proces?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: razvan1979 , utilizator 11:56, 25 Iunie 2011
Depinde foarte mult de toate circumstantele in care a fost savarsita fapta, daca aveti antecedente penale, de conduita pe care o veti avea in timpul cercetarilor.
In principiu, solutia poate varia de la o amenda administrativa pana la o pedeapsa cu inchisoarea(cu sau fara executare in regim de detentie) daca nu sunteti la prima problema cu legea penala.
Multumesc frumos pentru raspuns. Nu am mai avut nici o problema cu politia este pentru prima oara si de aia sunt si cam agitat,pentru ca nu stiu ce sa spun. Diploma am folosito la munca si este inscrisa in cartea de munca.
~ Conținut șters la cerere ~
S-a sesizat cineva ca ar putea fi falsa?
De principiu, daca va angajati avocat sunt de parere ca ati putea scapa doar cu o amenda administrativa.
In cel mai rau caz veti primi o pedeapsa cu inchisoare cu suspendare.

Alte discuții în legătură

Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma veti ajuta... aemeth aemeth Ma numesc xxx si apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti indruma pt a-mi rezolva problema.Recent am fost implicat intr-o situatie in care mi s-au ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa maxima pentru fals sub semnatura privata mariamem mariamem Buna ziua Care este pedeapsa maxima pentru fals sub semnatura privata cu scopul modificarii actului constitutiv al societatii in adunarea aga? Am ridicat ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativă Ionuttttt90 Ionuttttt90 Buna ziua, in 2013 am fost sancționat de către procuror cu o amenda administrativă in valoare de 750 lei pt conducerea unui vehicul pe drumurile publice ... (vezi toată discuția)