avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativă

Buna ziua, in 2013 am fost sancționat de către procuror cu o amenda administrativă in valoare de 750 lei pt conducerea unui vehicul pe drumurile publice având permisul suspendat.
In 2017 am fost Arestat preventiv pt trafic de droguri iar procurorul si judecătorul m au condamnat cu antecedente penale. Este posibil? Are vreo legătura acea amenda administrativă din 2013 ca antecedent penal? Ce pot face
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
Ionuttttt90, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionuttt93 , utilizator 02:52, 15 Mai 2018
Sa va angajați un avocat bun. E tot ce puteți face in aceasta faza. Restul sunt doar discutii, teorii fara sens si eficacitate in situația dvs
Multumesc pt raspuns, dar amenda administrativă nu ar trebui sa fie antecedent penal, eu stiu ca antecedent penal înseamnă o condamnare la închisoare, suspendare ori amenda penală si nu administrativă.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
trandafir2, moderator
Eronat. Faptul ca pentru infracțiunea anterioară ati primit amenda administrativă nu înseamnă ca nu aveți antecedente penale. E vorba de fapte, ele se califica ca fiind antecedente penale. De asta aveți nevoie de un avocat. De unul bun.
Chiar daca aceasta a fost plătită in 2014? Am scos cazierul si este curat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
trandafir2, moderator
In cazierul solicitat de dvs nu apare, in cel pe care il solicita instanta apare.

Alte discuții în legătură

Sustinere de grup infractional ContSters97696 ContSters97696 Buna ziua, Voi fi trimis in curand in judecata (abia mi s-a prezentat materialul) pentru \"sustinere de grup infractional\". Acest \"grup infractional\" facea ... (vezi toată discuția)
Apel, recurs - modificare pedeapsa andrutu andrutu as dori sa stiu cat dureaza un apel penal si daca sunt condamnat de tribunal se poate sa fiu arestat in aceasta perioada de apel? (vezi toată discuția)
Furt calificat ContSters192660 ContSters192660 am fost cu un coleg...si am deschis cu cheia 4 dacii si am luat ceva de prin ele.. alalteri seara el sa dus sa isi ia stergatoare singur si lau prins...ma ... (vezi toată discuția)