avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... numire lichidator ORC
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

numire lichidator ORC

Buna ziua,
Sunt noua in bransa si as vrea niste indrumari daca se poate: In cazul in care esti numit lichidator de catre ORC intr-o actiune introdusa de DGFP pentru o societate aflata in dizolvare judiciara care este procedura? Multumesc frumos:)
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 21:58, 4 Iulie 2011
Procedura este in conformitate cu prevederile din lege 31/1990:
TITLUL VII Lichidarea societăţilor comerciale , art 252 si urmatoarele
pentru mai multe informatii puteti sa ma contactati
Pentru a face lichidari la onrc unde se depun ofertele ?Mai exact ca sa poti face lichidari la registrul comertului ce pasi trebuiesc urmati?
Filiala trebuie sa depuna o lista la registrul comertului cu practicienii in insolventa care vor sa faca lichidari ?
Multumesc.
Baga si tu capu'' la fetele de la registru si zi saru-mana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma coriand coriand Buna ziua,situatia este urmatoarea: La data de 12.06.2006 Oficiul Registrului Comertului cheama in judecata firma in vederea dizolvarii,in baza legii ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata nicoga nicoga Am solicitat informatii la Registrul Comertului; mi s-a comunicast ca firma este dizolvata. Stiam ca dizolvarea este insotita de lichidare. Ce sa inteleg, ... (vezi toată discuția)
Numire lichidator bobeica 1976 bobeica 1976 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul in care tribunalul a dat o sentinta definitiva de dizolvare a unei societati pe data de 14 octombrie 2009 la din ... (vezi toată discuția)