O sa incep cu sfarsitul, si anume cu un citat dintr-o sentinta civila: "Solutie: Admite plângerea. Dispune anularea HCJ 187 din 11.03.2008 şi reconstituirea dreptului de proprietate în favoarea petentului şi pentru suprafaţa de 0,99 ha teren agricol, situat pe raza com. Vf. Cîmpului, jud. Botoşani, tarlaua " Ogoare"
ce a aparţinut surorii petentului, defuncta Guzu Virginia. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică." Data:22.04.2008. Dosar nr.1102/222/2008.
Mai concret:
[ link extern ] *
Problema: sora petentului, respectiv Guzu Virginia, este mama mea, decedata la data de 09.12.1983, iar eu sunt unica sa mostenitoare, conform certificatului de mostenitor emis in anul 2001 (masa succesorala a fost formata, la momentul respectiv, doar din actiuni la SIF si un loc de veci). Desigur, nu trebuie sa mai mentionez ca toata "istoria" cu terenul de mai sus s-a petrecut fara stirea mea....
Rugaminte MARE: in momentul de fata locuiesc in strainatate si am mare nevoie de ajutor din partea unui avocat dispus sa faca toate demersurile necesare pentru a obtine anularea acelei sentinte si atribuirea terenului proprietarului de drept. Nu conteaza cat dureaza, nu-mi doresc decat sa se faca dreptate..........
Multumesc mult pentru ajutor !!! :help: