avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire la o mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire la o mostenire

Tata a decedat primul.Dupa el bunicul,bunicei revenidu-i 1/4 iar unchiului meu 3/4.Dupa un timp a decedat si bunica ,unchiului meu revenindu-i 1/1 din avere.La randul lui a decedat si el.Unul din copii lui a dat succesiunea dupa bunici,declarandu-se la notariat pe propie raspundere ca este unicul mostenitor,pe baza caruia s-a eliberat un certificat de mostenitor.
Intrebarea mea este: De ce tata nu figureaza in cote sau mostenitorii lui?Eu,dupa tata nu mai am nici un drept?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
Marius_1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius_1990 , utilizator 10:01, 25 Iunie 2011
Vai....inca de la decesul bunicului trebuia sa fiti bagat in oala cu mostenitori. Bineinteles ca prin reprezentare dumneavoastra aveti drepturile pe care le-ar fi avut tatal daca nu murea. Doar pentru nesansa mortii lui inaintea parintilor, nu inseamna ca nu se transmit mai departe drepturile.
Mergeti la un avocat
Multumesc anticipant!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! elena87 elena87 Buna ziua - ce se poate face daca nu a fost efectuata succesiune dupa bunic decedat in 1974 care a avut 3 copii - 2 cu o sotie iar cel de-al 3 lea nu poarta ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama pe 2 mase succesorale sorisso2005 sorisso2005 Buna ziua, Am cateva intrebari legate de succesiune. Mama a decedat in 2007 iar succesiunea dupa mama am facut-o acum in 2012. Succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Problema mostenire DrThrax2010 DrThrax2010 am si eu o intrebare legata de o mostenire, bunica mea are mostenire un teren de 4166, care ea a avut 2 copii adica tata si unchiu, care ei au murit inaintea ... (vezi toată discuția)