avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor!

Buna ziua - ce se poate face daca nu a fost efectuata succesiune dupa bunic decedat in 1974 care a avut 3 copii - 2 cu o sotie iar cel de-al 3 lea nu poarta numele lui , nefiind recasatorit ( bunicul ) . In casa a ramas cel care nu poarta numele , dar caruia i s-a facut titlu de proprietate ( el fiind in comisia de fond funciar ) .Am descoperit toate acestea deschizand succesiunea dupa mama tatalui care de fapt nu are nimic dupa urma parintilor ei ....... Ce poate face tatal meu in calitate de nepot ! ? pt ca asa zisul unchi nu doreste sa deschida succesiunea , avem doar certificat deces bunic si de la arhivele nationale cu cat pamint figureaza in anul 1950 . Primaria refuza sa elibereze acte cu ce anume a avut decedatul la data mortii ....:stunned: Ce sanse exista daca se deschide succesiunea si se cere anularea titlului de proprietate ( neexistand pe el decat numele prop nu mostenitor ) .......

Alte discuții în legătură

Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Ajutor elena87 elena87 In 1976 decedeaza tatal care are 3 copii , dintre care unul poarta numele mamei ( neexistand casatorie ).2 locuiesc in acelasi judet , iar fata in alt judet ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune cristina7808 cristina7808 . Bunicul meu a decedat in 1996 si bunica in 2009. Au avut 2 fii, tatal meu, decedat in 1995 si unchiul meu care este in viata.Noi suntem 4 frati. Noi si ... (vezi toată discuția)