avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raportari pentru o SA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raportari pentru o SA

Ce acte trebuiesc intocmite de o SA dupa ce au fost depuse raportarile financiare aferente anului 2010? Daca exista raportari/documente care este termenul de depunere si unde trebuiesc acestea depuse? Precizez ca SA nu este listata la bursa si CA este sub 200.000 lei.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:55, 25 Iunie 2011
Pentru a putea primi un raspuns cat mai concis si la obiect e bine sa fiti mai explicit. Modul in care ati pus problema presupune un raspuns cat o carte. Ori, nu cred ca asta a fost intentia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa depunerea raportarilor financiare 2010 ce pasii urmeaza pentru un sa robertdrilea robertdrilea Dupa ce au fost depuse raportarile financiare pe 2010, ce pasii/documentatie trebuie efectuata pentru un SA tinand cont ca cifra de afaceri este sub 10 mil. ... (vezi toată discuția)
Am constatat preluarea greșită, ani la rând, a capitalului social în bilanț. cum se poate corecta această eroare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-a preluat gresit capitalul social in bilant trebuia sa fie 200 lei in loc de 210, ...si asta ani la rand. Cum se poate corecta ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie depunerea bilantului semestrial in cazul unei sc suspendate banicaemilia banicaemilia Buna ziua, Firma a inceput suspendarea - inactivitatea- in oct 2010. Ce declaratii era obligatoriu de depus in 2011, pana cand maxim, si daca bilantul ... (vezi toată discuția)