avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariati detasati Franta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariati detasati Franta

Societate romaneasca CAEN 7810 detaseaza muncitori pentru a lucra la o alta societate comerciala in Franta.Muncitorii au contract individual de munca la firma din Romania.Daca pentru acesti salariati este necesar obtinerea formularului E101 sau ce alte documente mai trebuiesc intocmite pentru acestia.Firma din Romania este infiintata in anul 2011,iar salariatii incep activitatea in cadrul firmei incepand cu data de 01.07.2011.
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 22:00, 25 Iunie 2011
cu 7810 nu poate doar recruteaza, eventual 7820 dar firma din Romania nu indeplineste vechimea, cifra de afaceri, etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate alexandrapetrescu alexandrapetrescu As dori sa infiintez o agentie de ocupare a fortei de munca in strainatate si as vrea sa stiu ce ar trebui sa am in vedere inainte de a incepe formalitatile. ... (vezi toată discuția)
Agent de munca temporar cod caen 7820 , formularu e 101 . ciupirom ciupirom Buna Ziua , Am deschis de curand o firma cu codurile caen 7810 si 7820 , dorim sa detasam muncitori in franta . Ni sa spus ca nu putem obtine formularul e ... (vezi toată discuția)
Legislatia privind societatile comerciale aldorina aldorina Buna ziua, as vrea sa stiu daca este posibil sa deschid o firma cu domiciliul in Romania care sa poata lucra in domeniul constructiilor in Franta? Daca este ... (vezi toată discuția)