avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie in lipsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie in lipsa

daca dau in judecata la contenceos administrativ pot cere sa fie judecata decizia[anularea deciziei de destituire} in lipsa mea {am gasit un job in afara } pot cere si daune morale/ materiale
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 26 Iunie 2011
Aveti dreptul de a solicita instantei anularea deciziei de destituire ... insa inainte de aceasta ar trebuie sa indepliniti procedura prealabila prevazuta de art.7 lit.a din Legea nr.554/2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere prealabila-contencios mjion mjion Sunt functionar public si mi-au fost incalcate drepturi ale omului de o institutie a statului. Doresc sa inaintez in instanta acest caz si sa cer drepturi ... (vezi toată discuția)
998, 999 cod civil WEO WEO Se pot cere daune in baza art. 998-999 Cod civil intr-o actiune in contencios administrativ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Contestare decizie de destituire fara plangere prealabila raduallan raduallan Un prieten a fost destituit din functia publica din cauza restructurarilor. A atacat decizia in contencios, fara sa faca insa plangere prealabila. Institutia a ... (vezi toată discuția)