avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara!
In urma unui contract de mandat incheiat cu o firma de asigurari am o datorie la Finante de 1500 de ron pe care nu am achitat o pana acum si nici nu pot sa o achit intr o singura rata. Cei de la finante mi au spus ca vor deschide dosar de executare silita. E posibil? Cum ma poate afecta in conditiile in care la ora actuala sunt in cresterea copilului iar ca bunuri personale am o casa si o masina pe numele meu?

Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 00:39, 27 Iunie 2011
Pana in momentul de fata nu am auzit ca ANAF sa deschida procedura de executare silita impotriva vreunei persoane fizice (de obicei se mizeaza pe frica romanului care plateste dupa 2-3 amenintari), personal nici nu cred ca au suficient tupeu pentru a face asta, dar legea permite...
In cazul in care ANAF declanseaza procedura de executare silita, pot urmari bunurile mobile si imobile proprietatea dvs.
Asupra indemnizatiei de crestere a copilului nu pot infiinta poprire.
Si daca platesc in continuare cum am inceput cate 200-300 ron se opreste procedura de executare silita? Sau mi se scoate casa la licitatie pentru 1500 ron?
la suma asta cred ca veti gasi intelegere sa platiti esalonat ...
nego_777 a scris:

Pana in momentul de fata nu am auzit ca ANAF sa deschida procedura de executare silita impotriva vreunei persoane fizice (de obicei se mizeaza pe frica romanului care plateste dupa 2-3 amenintari), personal nici nu cred ca au suficient tupeu pentru a face asta, dar legea permite...

Pare ca se poate, totusi, pentru exemplificare:
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri pentru srl-d smart28 smart28 buna ziua, as putea obtine cei max.10000 eur oferiti de guv.Boc pentru deschiderea unei afaceri, dak eu personal am un credit pe care nu l-am achitat si sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua... platesc doar 30% din rata marino marino am cumparat un apartament acum 3 ani..pana la diminuarea salariilor am platit la timp...dupa cei -25% opriti de stat, nu am mai putut sa achit rata de 1500 ... (vezi toată discuția)
Informatie Emil Juchi Emil Juchi buna ziua in anul 2006 am luat imprumut de la o persoana fizica suma de 10000 de roni,pe care am achitat-o partial ..exista o sentinta definitiva prin care ... (vezi toată discuția)