avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme firma recuperare

BUNA ZIUA.AM O PROBLEME CU O FIRMA DE RECUPERARE CREANTE:AM 2CARDURI LA [editat] UNUL DIN12/05 CU SCADENTA IN 12/05 IAR UNUL DIN 07/06 CU SCADENTA 07/08.M-AU SUNAT CEI DE LA RECUPERARI SI MI-AU SPUS SA DEPUN IMEDIAT BANII CA ALTFEL MA DAU IN JUDECATA.AS DORI SA STIU IN CE MASURA POT PUNE EI PROPRIRE PE SALAR ,DACA DATORIILE S-AU PRESCRIS SI CE SA FAC EU.MENTIONEZ CA DE LA BANCA NU AM PRIMIT DECAT O HARTIE CU EXTRASELE DE CONT SI UNDEVA PE HARTIE SCRIE CEVA DE GENUL,,VANZARE CREANTE"[EU NU AM SEMNAT NIMIC]
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 17:35, 27 Iunie 2011
Aceasta e procedura bancilor .In cazul in care clientii nu-si platesc datoriile vand creantele catre firmele de recuperare judiciara cu un anumit procent. De exemplu daca aveti o datorie la mine de 1000 lei si nu o platiti la termenul stabilit de comun acord voi pune penalitati si voi astepta ca datoria sa creasca cam la 1300 lei si voi vinde aceasta datorie de 1300 lei la o firma de recuperare judiciara cu 1000 de lei pentru ami acoperi "gaura" iar firma de recuperare va castiga si ea "cel putin 300 de lei, urmand ca dvs sa achitati 1300 de lei plus cheltuielile ocazionate de aceasta speta (cheltuieli de judecata,dosar recuperare etc). Faptul ca nu ati semnat nimic nu impiedica finalizarea procedurii. Ei v-au instiintat doar ca era datoria lor.
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
ADRIAN CHELARU, Alte profesii
va multumesc.dar cum as putea afla daca debitele s-au prescris?[scadenta a trecut demult]
Cand ati efectuat ultima plata?
pai cei de la [editat] m-au mai sunat cred ca acum vreo doi ani si jumatate cred si am mai facut o plata atunci [undeva prin ianuarie 2009 dar nu stiu exact]spuneti-mi ce trebuie sa fac .sa merg la banca si sa discut cu ei [suma pe card e de 2400 lei si de plata acum 4100 lei]credeti ca este vreo sansa sa pot plati doar datoria fara penalitati ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Din pacate, cu acea plata partiala ati intrerupt termenul de prescriptie.
Incercati sa discutati cu ei.

Alte discuții în legătură

Probleme cu societate de recuperare amol amol m-au contactat recent cei de la o firma de recuperare in legatura cu doua debite pe care le am la BCR.[un card de credit si un card la altex]Debitul pricipal ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperari creante rvcbt rvcbt Buna ziua v as ruga mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema surorii mele, care in anul 2003 a cumparat de la o societate comerciala din orasul nostru ... (vezi toată discuția)
Card de credit nefolosit, cheltuieli cu contul ade_adelina ade_adelina Buna ziua , Mama mea a luat in 2006 un calculator in rate pe 5 ani. In 2008 a platit integral restul sumei datorate. Nu a folosit cardul ... (vezi toată discuția)