BUNA ZIUA.AM O PROBLEME CU O FIRMA DE RECUPERARE CREANTE:AM 2CARDURI LA [editat] UNUL DIN12/05 CU SCADENTA IN 12/05 IAR UNUL DIN 07/06 CU SCADENTA 07/08.M-AU SUNAT CEI DE LA RECUPERARI SI MI-AU SPUS SA DEPUN IMEDIAT BANII CA ALTFEL MA DAU IN JUDECATA.AS DORI SA STIU IN CE MASURA POT PUNE EI PROPRIRE PE SALAR ,DACA DATORIILE S-AU PRESCRIS SI CE SA FAC EU.MENTIONEZ CA DE LA BANCA NU AM PRIMIT DECAT O HARTIE CU EXTRASELE DE CONT SI UNDEVA PE HARTIE SCRIE CEVA DE GENUL,,VANZARE CREANTE"[EU NU AM SEMNAT NIMIC]
Aceasta e procedura bancilor .In cazul in care clientii nu-si platesc datoriile vand creantele catre firmele de recuperare judiciara cu un anumit procent. De exemplu daca aveti o datorie la mine de 1000 lei si nu o platiti la termenul stabilit de comun acord voi pune penalitati si voi astepta ca datoria sa creasca cam la 1300 lei si voi vinde aceasta datorie de 1300 lei la o firma de recuperare judiciara cu 1000 de lei pentru ami acoperi "gaura" iar firma de recuperare va castiga si ea "cel putin 300 de lei, urmand ca dvs sa achitati 1300 de lei plus cheltuielile ocazionate de aceasta speta (cheltuieli de judecata,dosar recuperare etc). Faptul ca nu ati semnat nimic nu impiedica finalizarea procedurii. Ei v-au instiintat doar ca era datoria lor.
pai cei de la [editat] m-au mai sunat cred ca acum vreo doi ani si jumatate cred si am mai facut o plata atunci [undeva prin ianuarie 2009 dar nu stiu exact]spuneti-mi ce trebuie sa fac .sa merg la banca si sa discut cu ei [suma pe card e de 2400 lei si de plata acum 4100 lei]credeti ca este vreo sansa sa pot plati doar datoria fara penalitati ?