Buna seara !
Dosarul in care figurez in calitate de invinuit va ajunge in fata instantei victima avand un certificat medico-legal de 18 zile ingrijiri medicale. La ce sa ma astept?
Multumesc anticipat !
Buna ziua !
Astazi am avut o intrevedere cu partea vatamata impreuna cu avocatul lui.Partea vatamata este de acord sa retraga plangerea pentru suma de 6000euro.De asemenea am semnat un proces verbal precum ca am avut o intrevedere pentru a ajunge la eventuala impacare a partilor.De asemena in procesul verbal intocmit de avocata lui a scris ca imi recunosc fapta.In caz ca nu ajungem la o intelegere aceasta intrevedere il va ajuta in instanta?
Am realizat pe urma ca trebuia sa consult un avocat.Mai ales ca in declaratia facuta la politie am scris cu totul altceva, nicidecum ca as fi responsabil pentru fapta comisa.
De asemenea m-ar interesa la ce suma pot ajunge daunele morale, precizez ca vatamatul are un certificat medico-legal de 16-18zile ingrijiri medicale.Stima!
6000 euro? glumesti? nu va primi asa ceva in instanta. Parerea mea...nu-i dati atat. Consultati un avocat, unul penalist. Interesati-va in orasul dumneavoastra de asa ceva. Dar nu dati 6000 de euro...ati gresit, dar nici sa fiti atat de "jupuit".
MERGETI LA UN AVOCAT!