avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract consulatanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract consulatanta

Buna ziua,

Trebuie sa pregatesc un contract de consultanta in afaceri si management, dar din cate stiu eu ptr incheierea unui astfel de ctr prestatorul trebuie sa aiba autorizata aceasta activitate la Reg Com, nefiind suficient ca se regaseste in actul constitutiv....va rog sa ma ajutati...multumesc

Alte discuții în legătură

Obiect principal si obiect secundar de activitate - act constitutiv sau certificat constatator Aura2 Aura2 Daca o SRL are ca obiect principal 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management si in secundar mai are si alte activitati printre care si ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 O firma care este autorizata pt codul CAEN trecut la obiectul principal de activitate , poate sa desfasoare si alte obiecte de activitate trecute la obiecte ... (vezi toată discuția)
Pasi, caen, pfa in jud ilfov ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov? ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, ... (vezi toată discuția)