alpinltd a scris:
Mergeti la Directia ptr Protectia Copilului din orasul dvs si spuneti ca , copilului dvs i-au fost incalcate drepturile de catre mama sa. Se vor lua masuri.
Mai precis, ce drepturi s-au incalcat? :O Hmmm? Haideti sa fim seriosi!
dumitrumihaila a scris:
pe unul dintre ele i-a publicat fotografii unde face baie,in altele unde este gol pana la brau.
:O Domnule draga,
Fiul d-voastra NU face baie la strandul public? Daca face baie la strandul public il puneti sa poarte djelaba sau maieu? Nu? Atunci daca poate sa apara in public, la strand, fara sutien, djelaba sau maieu DE CE, (Doamne iarta-ne!), nu poate mama lui sa-i puna fotografii cu el pe un site public?
PS. Relatiile d-voastra cu mama copilului sunt un lucru; relatia d-voastra cu copilul, alt lucru, iar relatia fostei sotii cu copilul d-voastra iarasi alt lucru. Nu le amestecati. Nu va lasa sa intretineti relatii firesti cu fiul d-voastra? Pentru asta va judecati! Nu il hraneste cum trebuie? O sa o pateasca! I-a facut cont pe facebook? Foarte bine! Eu, cand aveam 8 ani n-am avut cont nici macar pe http//www.soimii-patriei.ro .... dar stiti cat de mult imi doream sa am cont acolo?