Fosta sotie m-a dat in judecata ca sa-i maresc pensia alimentara spunind ca nevoile copilului au crescut (in prezent pensia este 25%din salariu) si pune niste poze ale mele de pe facebook aratind ca imi permit sa fac calatorii la sfirsitul fiecarei saptamani si ea cu copilul nuau bani suficientiEu trebuie sa fac intimpinare.Intrebarea mea este daca e legala folosrea pozelor mele postate de mine pe facebook in actiunea ei(poze facute de-a lungul anilor dar nu au data pe ele cand sunt facute)?Pe facebook am si poze elev fiind dar ea a selectat ce a vrut.Daca puteti sa-mi spuneti o lege in caz ca nu e legal sa pot scrie in intampinare.
Va multumesc pentru sprijin !
Nu stiu daca i se vor admite ca si probe, nu e ilegal sa le preia cat dvs le-ati publicat, n-o ajuta insa la nimic cat pensia ce s-a stabilit e in cuantum maxim din venitul dvs.
Pensia de intretinere pt. copilul minor instanta o stabileste in functie de veniturile D-voastra, si, nicidecum de fotografiile pe care le-ati postat pe facebook, si, fosta sotie le prezinta in instanta. Numai daca pozele respective le-ar folosi in scopuri de a va stirbi demnitate sau le-ar difuza cu un continut imoral sau de alta natura care sa va aduca atingere demnitatii D-voastra, numai atunci puteti formula o actiune "in raspundere delictuala"
O,nu vreau sa formulez o actiune impotriva fostei sotii referitoe la poze;ma gindeam sa scriu in intimpinare ceva de ex ca nu e legal sau nu face obiectul