avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Folosire poze Facebook !?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Folosire poze Facebook !?

Fosta sotie m-a dat in judecata ca sa-i maresc pensia alimentara spunind ca nevoile copilului au crescut (in prezent pensia este 25%din salariu) si pune niste poze ale mele de pe facebook aratind ca imi permit sa fac calatorii la sfirsitul fiecarei saptamani si ea cu copilul nuau bani suficientiEu trebuie sa fac intimpinare.Intrebarea mea este daca e legala folosrea pozelor mele postate de mine pe facebook in actiunea ei(poze facute de-a lungul anilor dar nu au data pe ele cand sunt facute)?Pe facebook am si poze elev fiind dar ea a selectat ce a vrut.Daca puteti sa-mi spuneti o lege in caz ca nu e legal sa pot scrie in intampinare.
Va multumesc pentru sprijin !
Cel mai recent răspuns: ContSters289190 , utilizator 17:00, 28 Iulie 2013
Nu stiu daca i se vor admite ca si probe, nu e ilegal sa le preia cat dvs le-ati publicat, n-o ajuta insa la nimic cat pensia ce s-a stabilit e in cuantum maxim din venitul dvs.
Pensia de intretinere pt. copilul minor instanta o stabileste in functie de veniturile D-voastra, si, nicidecum de fotografiile pe care le-ati postat pe facebook, si, fosta sotie le prezinta in instanta. Numai daca pozele respective le-ar folosi in scopuri de a va stirbi demnitate sau le-ar difuza cu un continut imoral sau de alta natura care sa va aduca atingere demnitatii D-voastra, numai atunci puteti formula o actiune "in raspundere delictuala"
O,nu vreau sa formulez o actiune impotriva fostei sotii referitoe la poze;ma gindeam sa scriu in intimpinare ceva de ex ca nu e legal sau nu face obiectul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiere / adoptie propriul copil? CVioreanu CVioreanu Va supun atentiei urmatoarea situatie: In anul 2010 am divortat . Pe parcursul casatoriei noastre, acesta a avut o relatie extraconjugala cu fosta cumnata , ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor mancipri mancipri in urma divortului fetita mea i-a fost incredintata fostei sotii. instanta mi-a stabilit in sarcina mea o anume suma de plata cu titlu de pensie de intretinere ... (vezi toată discuția)
Desfacerea casatoriei grigorevictor grigorevictor -in anul 2008 fosta sotie a divortat de mine si cei 2 copii ai nostri au fost incredintati ei pt crestere si eu avand obligatia de a plati pensie alimentara ... (vezi toată discuția)