avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre sporul de 15% pentru responsabilul cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre sporul de 15% pentru responsabilul cu Urbanismul si amenajarea teritoriului

Buna ziua,
As dori sa întreb dacă sporul de 15% pentru funcționarul public din cadrul primăriilor comunale care este responsabilul cu Urbanismul și amenajarea teritoriului se mai acorda.
Sunt interesat de aceasta situație întrucât din luna iulie 2010 am fost numit prin dispoziție a primarului ( cumul de funcții) responsabil cu urbanismul și amenajarea teritoriului însa nu primesc acest spor pe motiv ca noua lege a salarizării nu prevede aceasta situație. Cu toate acestea m-am informat și am aflat ca acest spor se acorda la toate primăriile și chiar Inspectoratul Județean în Construcții au confirmat acest fapt.
As dori o lămurire a acestei situații sau dacă acest spor nu mi se acorda, sunt îndreptățit sa solicit retragerea acestei responsabilități.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul sa fie arhitect-sef lili2015 lili2015 Buna ziua. Cu tot respectul as dori sa ma informati asupra unei neclaritati din legislatia din domeniul urbanismului si constructiilor referitoare la ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public oxi oxi Buna ziua, Sunt functionar public la o primarie de comuna incadrata prin concurs in 2007 la compart. Urbanism si achizitii publice pe functie de executie, ... (vezi toată discuția)
Cfp straina straina Cum incadrati in conformitate cu prevederile LG 330/2009 , sporul pentru control financiar preventiv si indemnizatia care se acorda persoanei care lucreaza la ... (vezi toată discuția)