avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obligatie plata factura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obligatie plata factura

Buna ziua,
Am 2 facturi de plata catre un furnizor (facturi din data de 02.01.2010) in valoare de 9000 RON. Printr-o intelegere verbala, achitarea acestor facturi urma sa se faca prin plati lunare de 2-300 ron/luna. Acum furnizorul vrea sa platesc integral, altfel deschide un proces de recuperare (de frica sa nu se prescrie)
As dori sa stiu data platile facute au prelungit perioada de prescriere a facturilor.

As mai dori sa stiu daca in cazul unui proces poate obtine executarea silita, proprire cont
Mentionez ca pe facturi nu aparea specificat un termen de plata
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Floppy75 , utilizator 13:11, 28 Iunie 2011
incercat sa solutionati pe cale amiabila prin procedura medierii, luati legatura cu un birou de mediator.
da, platile facute au prelungit perioada de prescriere a facturilor

Multumesc pentru sfat. Voi incerca o mediere.
As dori insa sa stiu daca in cazul unui proces poate obtine executarea silita.
Asa sa dorm si eu mai linistit :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot scapa de un credit ipotecar neperformant dand bancii imobilul? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, am o situatie extrem de complicata. As aprecia un raspuns competent. Pe scurt: am un credit ipotecar in franci, suma totala de rambursat ar fi cam ... (vezi toată discuția)
Prescrierea debitului si a penalitatilor de intarziere la asociatia de proprietari ursea75 ursea75 In luna august 2012 au fost schimbati administratorul si presendintele asociatiei de proprietari. Noii veniti in functie au calculat penalitati de intarziere ... (vezi toată discuția)
Penalitati facturi caldura ion damaschin ion damaschin Buna ziua, O asociatie datoreaza catre societatea furnizoare de utilitati o suma de bani destul de mare provenita din anul 2003. In 2009 aceasta firma a ... (vezi toată discuția)