avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... stornarea unei facturi in baza unui contract care a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

stornarea unei facturi in baza unui contract care a fost predat cu drepturi si obligatii altei parti

Buna ziua,
Am preluat patromoniul unei societati care s-a desfiintat inclusiv contractele de inchiriere incheiate de aceasta. Am incheiat acte aditionale cu clientii si am facturat in baza acestor contracte un an de zile. Dupa un an de zile am predat tot patrimoniul acesta unei alte societatii inclusiv contractele si soldurile clientilor in cazul de fata un sold debitor. Societatea care a preluat imi solicita acum stornarea facturilor emise in baza unui contract de inchiriere predat sa zicem dintr-un motiv justificat. Intrebarea mea este daca eu am predat patrimoniul inclusiv contractul si soldul debitor, eu trebuie sa stornez factura sau societatea care a preluat patrimoniul? cu referire la legislatie. Multumesc

Alte discuții în legătură

Creante si furnizori iulia53 iulia53 AM preluat de curind o societate,dar am mici problem cu soldurile la 411 si 401 din Balanta.Situatia este urmataorea:-LA ct.411 am citva clienti neincasati din ... (vezi toată discuția)
Stornare facturi neincasate RobertR RobertR Am cateva facturi neincasate din 2011 din reaua vointa a clientilor. Nu as vrea sa ii mai dau in judecata ci sa le stornez pt ca sunt sume mici. Am doua ... (vezi toată discuția)
Ref. stingere/compensare a documentelor ce se storneaza Dragos1986 Dragos1986 Am si eu o intrebare si totodata o nelamurire pentru care va rog, daca se poate, sa ma ghidati spre o rezolvare sau cel putin lamurire ... (vezi toată discuția)