avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilire minor strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilire minor strainatate

buna ziua
va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu cateva raspunsuri.
am un copil de 12 ani care mi-a fost incredintat prin hoatarare definitiva si irevocabila as vrea sa stiu daca imi trebuie procura de a scoate copilul din tara si ce trebuie sa fac pentru stabilirea lui in alta tara
Cel mai recent răspuns: iuly76 , utilizator 15:52, 15 Iulie 2011
nu aveti nevoie de procura.
la iesirea din tara prezentati hotararea legalizata in original cu mentiunea definitiva si irevocabila.
iuly76 a scris:

buna ziua
va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu cateva raspunsuri.
am un copil de 12 ani care mi-a fost incredintat prin hoatarare definitiva si irevocabila as vrea sa stiu daca imi trebuie procura de a scoate copilul din tara si ce trebuie sa fac pentru stabilirea lui in alta tara

Despre ce tara e vorba?
EGYPT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui minor din tara antonela30 antonela30 am un baietel de 10 ani si as dori sa il iau in italia insa nu l mai gasesc pe tatal sau pt semnatura nu exista nik o posibilitate sa l pot scoate din tara ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)
Pot sa scot copilul din tara fara acordul tatalui? roberta-daria roberta-daria in cazul in care copilul imi este incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si in sentinta de divort,tatal copilului nu are nici drept de vizita,va rog ... (vezi toată discuția)