avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... despre Ordinele 301-302/2011 emise de ANRMAP-comentarii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

despre Ordinele 301-302/2011 emise de ANRMAP-comentarii

PENTRU UN IMM CARE A INCHEIAT UN CONTRACT DE FINANTARE IN APRILIE 2011( PROIECT POS CCE), DAR NU A DEMARAT INCA ACHIZITIILE DIN CADRUL PROIECTULUI RESPECTIV I SE APLICA ORDINUL 301?
MENTIONEZ CA FINANTAREA ESTE EGALA CU 50%DIN VALOAREA PROIECTULUI, IAR IMM NU SE INCADREAZA IN ART. 9 LIT C SI C1.
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE APLICAREA ORDINULUI 301 INSEAMNA CHIAR RESPECTAREA OUG 34 PENTRU CA OBLIGA AM-URILE SA SOLICITE PRIVATILOR, PRIN LISTA DE VERIFICARE APROBATA PRIN ORDIN, COPIA ANUNTULUI DIN SEAP, DOVADA RESPECATRII TERMENELOR DIN OUG34, CONTESTATIILE LA CNSC ETC ETC …DECI TOT 34. DECI?
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT SI CUM INTERPRETATI DVS ACEST ORDIN!
CU STIMA,
DIANA
Buna ziua,

interventie moderator

@ionellaiulia...In primul rand, va rog frumos sa nu mai scrieti mesaje cu litere mari de tipar-se intelege ca tipati la noi si, evident, astfel cum puteti observa si dvs., raspunsul la intrebarea dvs. a intarziat/intarzie, sa apara.

In alta ordine de idei, deoarece din mesjul dvs. nu se intelege mai nimic, o sa va rog sa-l rescrieti/repostati.

Pe fondul problemei dvs., va aduc la cunostinta faptul ca, la aceasta adresa, puteti pune intrebari, direct autoritatii in cauza, care va va da lamuriri, strict pentru cazul dvs.
[ link extern ]

Si informatii despre publicarea in Monitorul Oficial a Ordinelor 301 si 302 emise de ANRMAP, aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatiile se depun numai la cnsc fara exceptie? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am participat la o licitatie publica (care nu a fost publicata pe SEAP ci intr-un ziar) si doresc sa depun contestatie. Lucrarea face parte dintr-un Proiect ... (vezi toată discuția)
Finantari prin programul jeremie IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, are cineva mai multe detalii privind obtinerea de credite prin programul JEREMIE? Multumesc (vezi toată discuția)
Surse de finantare pentru luna februarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog A fost publicat Catalogul surselor de finantare – februarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea ... (vezi toată discuția)