avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obiectivele de performanta ale unui administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obiectivele de performanta ale unui administrator

din cate am inteles obiectivele de performanta individuala le stabileste conducerea firmei dar pentru adminstrator cn le stabileste si cn il evalueaza..el singur?mi-ar fi de real ajutor daca ma
poate ajuta cn cu niste obiective de performanta pt functia de administrator de societate comerciala ...multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 28 Iunie 2011
Obiectivele de performanta ale administratorului sunt stabilite de actionari/asociati.
Obiective si criterii de performanta - model :
1. Evolutia volumului de activitate din activitatea de exploatare – cifra de afaceri,
volumul productiei si rotatia stocurilor
2. Evolutia rezultatelor financiare din activitatea desfasurata , cresterea profitului ,
diminuarea pierderilor , creantelor si volumul datoriilor.
3. Evolutia indicatorilor de flux financiar
4. Inbunatatirea pozitiei pe piata interna
5. Crearea a noi locuri de munca
6. Diversificarea activitatilor in scopul eficientizarii productiei societatii
multumesc din suflet pt. raspunsuri..si ca sa fiu pe deplin lamurita va mai intreb daca firma are 2 administratori ei se pot evalua intre ei in baza acelorasi criterii si obiective?
marina06 a scris:

multumesc din suflet pt. raspunsuri..si ca sa fiu pe deplin lamurita va mai intreb daca firma are 2 administratori ei se pot evalua intre ei in baza acelorasi criterii si obiective?

Daca nu are cine sa-i evalueze , atunci acestia se pot evalua intre ei ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator numit prin decizie agoa MihaelaChirita MihaelaChirita Buna ziua! Am primit o intrebare interesanta de la cineva. Nu am stiut raspunsul, de aceea va rog frumos daca ma puteti ilumina :D [i]Intr-o societate ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat-administrator la o societate pe actiuni Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua As dori sa stiu daca, contractul de mandat ce se incheie intre o societate pe actiuni si administratorul desemnat trebuie inregistrat undeva (gen ... (vezi toată discuția)
Analiza pozitiei financiara a unei intreprinderi din domeniul consultantei financiar contabile stroetania stroetania buna ziua as dori sa apelez si eu la bunavointa dv oastra sa ma ajutati cu o analiza financiara a unei firme a carei indicatori se prezinta astfel: Indicator ... (vezi toată discuția)