avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura digitala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura digitala

Am un certificat digital pt semnatura electronica....si as vrea sa depun decl. online si pt o alta firma....trebuie sa ma insoteasca la administratie administratorul cu o imputernicire pt depunerea formularului 150?cum trebuie sa fie:
subsemnatul....administrator la....il imputernicesc pe...........sa de pune declaratiile online pt firma ............atat?
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 18:18, 27 Iunie 2011
Aveti nevoie doar de o imputernicire autentificata la notar, nu trebuie sa fie in persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Mai este nevoie de imputernicire lla notariat pentru transmiterea decl online daca .. ContSters114133 ContSters114133 cum se procedeaza in situatia in care eu am o firma si sunt unic asociat si am si o semnatura electronica dar pe numele meu nu pe al societatii.este suficienta ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala persoana fizica RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Ce trebuie sa fac pt. Ad. Fin. ca sa fiu in regula . Vreau un raspuns urgen. Am mai transmis odata dar nu am primit nici un raspuns. Va multumesc mult daca imi ... (vezi toată discuția)