avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie si concediu crestere copil pentru cel ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie si concediu crestere copil pentru cel de-al doilea copil

am o nelamurire ex.:sunt inca in indemniyatie pentru primul copil,mai am o luna, daca sunt insarcinata si prind cateva zile din indemnizatia pentru primul copil, apoi preaviz la servici, apoi somaj, fara sa am intrerupere intre ele, primesc indemnizatia pentru al doilea copil?
si inca ceva s-ar putea ca la nasterrea celui de la doilea copil sa fiu inca masteranda la zi.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:13, 28 Iunie 2011
Daca al doilea copil se naste in perioada CCC1 atunci intrati automat in CCC2 cu aceasi indemnizatie. Daca nasteti dupa terminarea CCC1 atunci indemnizatia va fii de 75% din veniturile din ultimele 12luni.
1. Nu puteti sa primiti preaviz de la serviciu deoarece in timpul CCC nu puteti fi concediata.
2. Cred ca nu ati fost destul de explicita: veti naste al doilea copil inainte sau dupa ce se termina CCC1?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in concediu crestere copil si vreau sa raman, din nou, insarcinata. ce indemnizatie voi primi avand in vedere ca mi-a expirat contractul de munca? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute #-o Sunt in crestere copil din sept. 2011 pt o perioada ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru 2 copii? annamaria1993 annamaria1993 buna, am si eu o intrebare. anul trecut in luna octombrie am nascut si beneficiez de indemnizatie de 600 lei si alocatia copilului de 200 lei. inainte nu am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc2 stefaniaroman stefaniaroman Buna ziua! Am intrat in CCC in data de 13.11.2014 fiind studenta. Acum sunt insarcinata cu al doilea copil, data probabila a nasterii v-a fi in Iulie 2016. As ... (vezi toată discuția)