avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducãtor - PFA sau Întreprindere individualã
Discuție deschisă în Traduceri

Traducãtor - PFA sau Întreprindere individualã

Buna ziua.
Sunt traducator atestat de MInisterul CUlturii pe domeniul tehnic. Pot sa imi infiintez Intreprindere Individuala? Daca da, in temeiul carui art. de lege? Cei de la Reg. Comertului din orasul meu m-au trimis la Admin. Financiara pe motiv ca traducatorul este profesie liberala si trebuie sa ma fac PF. Altfel spus, m-au obligat sa ma fac PF. La Admin. Fin. am fost, nu am intelesce mi s-a intamplat, dar astept deja CIF-ul. Repet, nu sunt autorizata de MIn. Justitiei. Ce e de facut pentru un II si cum pot sa conving Registrul Comertului? Multumesc

Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:30, 5 Octombrie 2011
@deliutzza
Altfel spus, m-au obligat sa ma fac PF. La Admin. Fin. am fost, nu am intelesce mi s-a intamplat, dar astept deja CIF-ul. Repet, nu sunt autorizata de MIn. Justitiei. Ce e de facut pentru un II si cum pot sa conving Registrul Comertului?

Ne puteti spune cum ati rezolvat situatia?
Informatiile pe care ni le puteti oferi pot fi de un real folos si altor utilizatori care se lovesc de aceasta problema.
Cu multumiri anticipate,
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala Kellynda Kellynda Buna ziua! Din cate am aflat cel mai indicat este sa deschid o Intreprindere Individuala pentru a putea desfasura activitatea de traducator si pe langa de ... (vezi toată discuția)
Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Intrebare - diferenta dintre traducator juridic si traducator tehnic dobre266 dobre266 Rog sa ma lamureasca cineva care este deosebirea intre traducator juridic si traducator tehnic... Eu as dori sa me examinez in spaniola. Are cineva examene ... (vezi toată discuția)