avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doresc un raspuns de la un avocat care a avut un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doresc un raspuns de la un avocat care a avut un proces de genul urmator

buna seara,sunt intr-un proces de iesire din indiviziune,eu cu cota parte de 5/8 din casa si 2/8 teren.cooproprietarul are 3/8 din casa si 3/8 din teren.eu am deschis procesul.cu dorinta de a despagubi cooproprietarul cu sulta.in luna ianuarie cooproprietarul a depus declaratie precum caci este de acord cu despagubirea.azi a iesit raportul de expertiza topo si mare mi-a fost mirarea sa vad ..... expertul a precizat in raportul expertizei caci cooproprietarul doreste sa ma despagubeasca pe mine....pai asa se fac expertizele?nu tu declaratie sau stiu eu ce...,asa pe vorbe?adica el ca expertul pustii ce e nu trebuia sa specifice ca in urma declaratie...bla bla bla..cooprietara vrea sa ne despagubeasca?.noua ne-o cerut date concrete si o gramada de acte si la cooproprietar nimik?credeti ca pot sa pierd casa si terenul?va multumesc

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata energy_for_life energy_for_life buna seara,mama se afla intr-un proces de succesiune si iesire din indiviziune.a platit avocata cu 4000,numai ea stie cum,iar dupa ce a facut contractul eu am ... (vezi toată discuția)
Partaj succesioral expertiza topo romeosuceava romeosuceava Buna ziua ! Daca sunteti amabil a va rog sa-mi spuneti daca pentru iesire din indiviziune cu anumite imibile din parcele comune care vor fi dezmembrate si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune nicole852107 nicole852107 buna seara,sunt intr-un proces de iesire din indiviziune,in care celalalte parti vroiau despagubiri prin sulte.am avut expertiza topo,iar in timpul acestei ... (vezi toată discuția)