avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... formular 205
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

formular 205

anul trecut am primit de la banca o dobanda de 0.60 - 0.80 lei, la contul curent, la aceasta s-a retinut impozitul la sursa (16% din suma). Anul acesta trebuie sa depun formularul 205 privitor la impozitul la sursa?
Cel mai recent răspuns: @bogdan , utilizator 00:12, 28 Iunie 2011
Declaratia se completeaza si se depune de catre platitorii de venit care au obligatia calcularii, retinerii si virarii impozitului pe veniturile cu regim de retinere la sursa, obtinute in anul 2010, din: dividende; dobanzi; premii si din jocuri de noroc; pensii; lichidare/dizolvare a unei societati; activitati agricole; alte venituri.

www.avocatnet.ro/content/art...
nu am citit cu atentie:">
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere d 205 pentru veniturile din salarii comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Se mai face declaratia 205 pentru drepturi salariale? cineva mi-a spus ca nu s-ar mai face , ceea ce m-a surprins si as vrea o parere ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205/2017 mmarilena mmarilena pentru 2017 se depune declaratia 205 pt tip de venit 12(venituri obtinute din premii )? (vezi toată discuția)
Declaratia 205 rak0770 rak0770 Daca o societate nu a avut salariati in 2012 mai depune declaratia 205? Unde pot gasi in lege? (vezi toată discuția)