Mama detine o casa la tara ce a apartinut parintilor dumneaei.
Sunt unicul fiu al acesteia si am hotarat sa efectuez unele lucrari de renevare a locuintei, reabilitare ... etc., inclusiv a podului de acces din drumul comunal catre proprietate.
Datorita activitatii in privat a vecinului care si-a deschis un mic magazin cu "bar" (o bodega rurala), mare parte din distribuitorii marfurilor, ori din cei care frecventeaza "barul", fie ziua, fie noaptea, intorc masinile sau le parcheaza cu tupeu (indreptand farurile catre geamurile casei ..., cu consecintele de rigoare.
Podul, construit prin 1973 din beton si tevi pentru armare, a cedat in timp, fapt pentru care anul acesta l-am reabilitat. Suplimentar, dupa solicitarea sfatului "Politiei" si Primariei comunei, am plantat 2 tevi de gabarit la urechile podului, catre drumul comunal, urmand a amenaja o bariera de interzicere a accesului "musafirilor" nepoftiti.
Pentru ca nu era indeajuns deranjul si disconfortul creat mamei mele (70 ani, actualmente singura), indivizi necunoscuti au procedat la smulgerea celor 2 stalpi.
Fata de cele relatate, cu recunostinta, va solicit punctul dvs. de vedere, precum si actiunile legale care pot fi intreprinse.
Va multumesc mult.
Cu deosebita stima,
Valerian Dinu
Cel mai recent răspuns:
Dan Top , Avocat
08:12, 28 Iunie 2011