Se poate obtine eliberarea conditionata a unui detinut care tocmai a fost transferat din Italia,indeplinind deja conditia de as fi executat 3/4 din pedeapsa dar care nu afost scos la munca in italia decat relativ putin timp 1 an?
Puteti depune cererea la comisia penitenciarului. Saptamanal comisia ar trebuii sa se intruneasca si sa dezbata din oficiu sitatia persoanelor aflate in conditiile necesare eliberarii conditionate.
da nu a fost scos la munca,tot era transferat de la un penitenciar la altul, dar oare conditia principala este indeplinirea criteriului fractiei, fara sa se tina seama si de celelalte conditii?
Legal, trebuie sa se indeplineasca toate conditiile, cumulativ, nu numai executarea fractiei. Dar va spun ca depinde de instanta, trebuie sa se observe ca nu a fost el de rea-credinta. Sa depuna cererea.
Succes!
Ajutor
thepatriot
Am fost condamnat la 5 ani cu executare pt frauda de carti bancare. Am executat jumatate din pedeapsa iar dupa legea statului in care ma aflu am dreptul la ... (vezi toată discuția)