avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals si uz de fals

Am falsificat 5 certificate de motociclu pentru diferite scutere , am recunoscut fapta sunt la prima abatere si mai am si o amenda administrativa neplatita , momentan mi-au facut perchezitie domiciliara mi-au luat 4 calculatoare si au spus sa astept pana le perchezitioneaza am solicitat un avocat si mi-au spus ca momentan nu este nevoie , ce trebuie sa fac mai departe? sa astept sau sa i-mi angajez un avocat?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:42, 29 Iunie 2011
Si i-ati crezut?
Angajati-va avocat.
Avocat cat mai repede.
Pentru a beneficia de o aparare cat mai buna , care sa minimalizeze consecintele juridice ale faptelor pe care le-ati comis , angajati-va cat mai urgent un avocat.
Faceti tot posibilul ca sa dati urmatoarea declaratie , in prezenta acestuia.
Dar amenda administrativa neplatita are vreun efect asupra faptei mele?
Deocamdata nu.
Daca ati fi avut 3 amenzi administrative ( platite sau nu), nu vi se mai putea aplica inca una, ci o pedeapsa mai severa.

Alte discuții în legătură

Dosar penal (accident rutier) Mihai91 Mihai91 buna ziua, am si eu niste \"pacate\" in carca...in iulie 2010 am avut un accident rutier fara victime care consta in tamponarea usoara a unui autovehicul care ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate de cateva ore... Adela_72 Adela_72 Numerele roşii erau valabile 30 de zile din 18 oct până la 16 nov.(?). După calculele mele 30 de zile ar fi trebuit să expire în data de 17 noiembrie, ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin Anaaa Anaaa Am si eu un sir de probleme din care nu stiu cum sa ies. Totul incepe cu un furt din magazin, savarsit de mine, am fost prinsa insa nu am avut nici un act ca ... (vezi toată discuția)