avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ªomaj fãrã licenþa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ªomaj fãrã licenþa

Bună ziua!

Am terminat facultatea însă licenţa doar în februarie vreau să-mi dau. Pot obţine şomaj fără licenţă, şi dacă da, ce acte am nevoie?

Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:18, 28 Iunie 2011
Buna ziua !
Da , puteti , important este sa fi absolvit ..
Actele necesare pentru inregistraea la Agentia de Somaj:
- Actul de identitate, in original si copie;
- Actele de studii si de calificare,in original si copie;
- Certificatul de nastere,in original si copie;
- Certificatul de casatorie,in original si copie;
- Adeverinta medicala , din care sa rezulte ca este apta de munca sau ca are eventuale restrictii medicale
- Actele eliberate de organele financiare teritoriale,din care sa rezulte ca nu realizeaza venituri sau ca realizeaza din activitati autorizate potrivit legii venituri mai mici decit indicatorul social de referinta.
- Declaratia pe proprie raspundere din care sa rezulte ca nu are loc de munca , nu realizeaza venituri sau ca realizeaza din activitati autorizate potrivit legii mai mici decit indicatorul social de referinta.
- Actul de absolvire a formei respective de invatamant, in original si in copie
- Declaratie pe propria raspundere a absolventilor ca nu urmeaza o forma de invatamant la data solicitarii dreptului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru absolventii de facultate filipaurel filipaurel Buna ziua, Sint student in anul III,daca nu gasesc un post sa ma angajez am dreptul la somaj?Ce acte sint necesare? ... (vezi toată discuția)
actele necesare somajului handsu handsu Care sunt actele necesare pentru obtinerea ajutorului de somaj in cazul unei absolvente , care a implinit 16 ani , si care este suma de care , dupa ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj student parinte4all parinte4all cum pot beneficia de ajutorul de somaj daca am terminat facultatea de asistenti medicali din sibiu dar eu locuiesc in valcea ? (vezi toată discuția)