avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cum sa le oferim un viitor copiilor nostri, in Romania?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cum sa le oferim un viitor copiilor nostri, in Romania?

In acest moment, exista pe internet un curent stimulat de succesul partidului Piratilor din Suedia.
Poate ca a venit timpul sa renuntam la carcoteala si sa facem ceva.
Credeti ca un astfel de proiect are sanse de reusita?
Sunteti gata sa va implicati intr-o astfel de cauza?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 19:08, 10 Iulie 2011
Pentru a face un astfel de partid in primul rând trebuie sa aduni membrii! Pe cine va bazati Dvs?! Pe cei aproape 70% dintre romani care știu doar sa se vaite si sa se uite la tv dar care nu au chef sa își miste tonele de grăsime pana la secția de votare de care aparțin? Pe aceia? Sau pe aceia care se lauda prosteste ca au fost la vot si au anulat buletinul de votare fiindcă nu aveau pe cine vota?!
Părerea mea este ca întâi trebuie sa Facem curatenie fiecare in ograda lui si după aceea sa ne apucam sa maturam strada!!!
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota – ati sustine un proiect legislativ in acest sens? Ares-3 Ares-3 Sustin cu toata convingerea o initiativa legislativa care sa duca la transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota: ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Este sau a nu este important ..un vot?votul vostru, votul meu...dar pentru cine? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Ma tot framanta o chestiune: ma duc sau nu ma duc la vot? O parte din mine spune ca trebuie sa ma duc...ca doar o data ne vine si noua randul sa ne spunem ... (vezi toată discuția)