Am un SRL cu datorii si va rog sa-mi spuneti calea cea mai avantajoasa si usoara de a scapa de el.Din ce am citit am observat ca majoritatea aleg suspendarea activitatii...dar in acest caz dupa cei 3 ani ce se intampla?...Eu nu mai doresc sa continui...
Degeaba suspendati activitatea societatii, datoriile tot trebuie platite. Calea legala este sa va platiti datoriile si sa radiati societatea in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale. Daca datoriile sunt prea mari si va incadrati in prevederile Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei puteti sa cereti tribunalului deschiderea procedurii de insolventa. In oricare din variante va recomand sa va adresati unui avocat sau lichidator pentru evaluarea situatiei societatii.
pot suspenda activitatea si sa platesc datoriile(4000 ron imp.minim) in momentul in care pot ?...si daca suspend dupa cei 3 ani ce se intampla...se radiaza din oficiu... sau ce ar trebui sa fac pt. a mi se radia firma din oficiu...
Depunere bilant
stegeran_b
Am o firma suspendata din februarie 2010 pe care nu vreau sa o mai activez. daca nu depun bilanturile de acum inainte ce se intampla? o radiaza din oficiu daca ... (vezi toată discuția)