avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog mult sa-mi raspundeti...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog mult sa-mi raspundeti...

cine face evaluarea terenului si daca aceelasi expert face si evaluarea constructiilor.va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicole852107 , utilizator 12:05, 28 Iunie 2011
Daca incercati sa prezentati exhaustiv problema dumneavoastra, veti primi si raspunsuri care sa va satisfaca.

IEvaluarea o fac expertii.Exista experti topo pentru teren si experti evaluatori pentru imobile, sunt si experti acreditati pentru ambele activitati
Evaluarea o va face un expert evaluator. Dupa caz poate face acest lucru acelasi expert.
pai dumnule mihai-jus,am facut exp topo acest exp a zis ca el nu face evaluarea terenului,bun.am facut si cea in constructii,acest exp a zis ca el pune valuarea dar nu stiu daca si pe teren.am inteles!!...dar avocatul a zis altceva,ca valuarea o pune alt expert.deci exista o a3a expertiza va rog mult sa ma lamuriti.acum am vb cu av si nu stiu ce sa mai cred.si nu cred ce zice pentru ca nu am gasit nici un articol in care scrie ceea ce zice avocatul.va rog mult sa-mi argumentati raspunsul,cine si ce evaluaeza si in temeiul carei legi.va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire nicole852107 nicole852107 buna ziua,imi puteti spune cite expertize trebuie facute la o casa si teren intr-un proces de iesire din indiviziune ?am inteles caci se fac 3..,expertiza ... (vezi toată discuția)
Refacere expertiza TANASENASTASA TANASENASTASA daca la expertiza nu sant multumita de cum s-au impartit loturile,avocatul meu poate depune o cerere prin care se solicita o alta expertiza?si evaluarea ... (vezi toată discuția)
Justitia romana Toma Florin Toma Florin vreau sa ma spun ce mi sa intamplat mie,povestea mea se leaga ce mirsaviile judecatorilor care sunt legate de a expertilor care cica spun ei fac expertize.Sunt ... (vezi toată discuția)