avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire

buna ziua,imi puteti spune cite expertize trebuie facute la o casa si teren intr-un proces de iesire din indiviziune ?am inteles caci se fac 3..,expertiza topo,exp constructii si cea de evaluare teren,conform ultimei legi..va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicole852107 , utilizator 11:39, 26 Mai 2011
doua expertize: una topo si cealalta de evaluare a terenului si casei.
si atunci expertul topo de ce o zis caci conform nu stiu carei legi din 2010,un expert anevar v-a face evaluarea pe teren,si un alt expert,tot anevar v-a face evaluarea pe constructii?....nu-mi vine sa cred...nici avocatul nu stia de ceea ce mi-a zis el...faptul ca nu face si evaluarea pe teren.va multumesc
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
nicole852107, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog mult sa-mi raspundeti... nicole852107 nicole852107 cine face evaluarea terenului si daca aceelasi expert face si evaluarea constructiilor.va multumesc (vezi toată discuția)
O lamurire va rog mult nicole852107 nicole852107 am mai pus aceasta intrebare dar nu m-a lamurit nimeni.am facut expertiza topo,si cea in constructii.mi s-a zis caci mai avem o expertiza ANEVAR.deci 3.asa se ... (vezi toată discuția)
Restrangere actiune partaj judiciar Romeo Valentin Romeo Valentin La multi ani ! Intr-o actiune de partaj judiciar sunt 9 imobile pentru care am cerut partajarea lor. Dar dupa 3 ani de judecata nu reusesc sa finalizaz ... (vezi toată discuția)