avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restrangere actiune partaj judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Restrangere actiune partaj judiciar

La multi ani !
Intr-o actiune de partaj judiciar sunt 9 imobile pentru care am cerut partajarea lor.
Dar dupa 3 ani de judecata nu reusesc sa finalizaz procesul. Pot legal restrange actiunea ca reclamant si sa solicit iesirea din indiviziune cu un imobil din cele 9 iar restul sa ramana in indiviziune cu ceilalti 5 copartajanti ?
Mentionez ca evaluarea imobilelor sa realizat de expert ANEVAR iar imobilele au fist expertizata topo.
Pot cere restrangerea actiunii ?

Alte discuții în legătură

Motivatie actiune partaj iesire indiviziune ulise11 ulise11 \"motivatie actiune partaj iesire indiviziune -Drept urmare inteleg sa iesim din indiviziune ,proprietatea nepartajbila comod sa imi fie ... (vezi toată discuția)
Partaj succesioral expertiza topo romeosuceava romeosuceava Buna ziua ! Daca sunteti amabil a va rog sa-mi spuneti daca pentru iesire din indiviziune cu anumite imibile din parcele comune care vor fi dezmembrate si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire nicole852107 nicole852107 buna ziua,imi puteti spune cite expertize trebuie facute la o casa si teren intr-un proces de iesire din indiviziune ?am inteles caci se fac 3..,expertiza ... (vezi toată discuția)