avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor director SA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor director SA

va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 4 Februarie 2011
nadia_odagiu a scris:

va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC

121004 - director/director adjunct societate comercială
sau
121011 - director general/director general adjunct societate comercială

Ambele coduri sunt valabile pentru toate societatile comerciale indiferent de forma de organizare.
Buna ziua, de aceasi prob ma lovesc si eu acum.Am de facut un cim cu director productie, dar nu l-am gasit in cor.Vad ca fosta colega a folosit cod cor 245536 - organizator productie (studii superioare). Parerea mea ca nu este corect... .
Cred ca puteti folosi 121004 - director societate comercială

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Potrivit CAEN exista postul de \"director\" si ce pozitie are in cod? (vezi toată discuția)
Cod cor_director firma (srl) claudia_d claudia_d Buna ziua, Am o nedumerire: se poate angaja cineva pe codurile din COR (actualizat) pe 121012/ 121005/ 121011/ 121029...? Intreb pentru ca toate fac parte din ... (vezi toată discuția)
Asociatul unic poate fi angajat al propriei firme? Nicolaescu Simona Nicolaescu Simona Daca sunt asociat unic pot fi propriul meu anagajat.Ce functie pot ocupa? Pot avea contract part time? (vezi toată discuția)