avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asociatul unic poate fi angajat al propriei firme?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asociatul unic poate fi angajat al propriei firme?

Daca sunt asociat unic pot fi propriul meu anagajat.Ce functie pot ocupa?
Pot avea contract part time?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 16:22, 23 Octombrie 2009
Da, puteti
Fie va faceti contract cu norma intrega fie partial, cum doriti. Functia poate fi: DG, DE sau DT in functie de studiile absolvite sau simplu DG.
Director general
Si daca e student in an terminal?...tot director general il facem? macar cu 2 ore...sa prinda un pic de vechime...?
Daca nu are facultatea terminata, se poate angaja "Director societate comerciala - cod 121004", singura functie de director pentru care nu se cer studii superioare (tocmai pentru ca erau multi asociati unici care nu se puteau angaja ca directori ai propriei firme din cauza lipsei studiilor).
121011 Director general societate comerciala
Nivelul de instruire: - (nedefinit; superior dar nu neaparat)

121004 Director societate comerciala
Nivelul de instruire: - (nedefinit; superior dar nu neaparat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare sau medii ptr ... corina.trandafir corina.trandafir Ptr functia de administrator societate comerciala sau director societate comerciala imi trebuiesc mai nou studii superioare???pt ca stiu ca acum vreo 2-3 ani ... (vezi toată discuția)
Administrator societate comerciala klaupt klaupt Pe ce functie ar putea fi angajat un asociat al unui SRL care indeplineste si functia de administrator numit prin actul constitutiv al societatii? Se poate in ... (vezi toată discuția)
Cim sau contract de asigurare sociala vioviod vioviod Asociatul unic care este si administratorul firmei doreste sa beneficieze de asigurari de sanatate, pensie... Cum este mai bine sa-si faca contract de ... (vezi toată discuția)