avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... INTERDICTIE 5 ANI
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

INTERDICTIE 5 ANI

BUNA ZIUA MA NUMESC ION SI AM SI EU O INTREBARE CATRE DUMNEAVOASTRA. AM PLECAT PESTE HOTARE IN 2005 AM AVUT DOAR INTRARE IN ROMANIA SI APOI AM JUNS IN ITALIA . MIAM FACUT PERMIS DI SENGIORNO ITALIAN SI MAM INTORS ACASA. PRIMA DATA CIND AM FOST NU AM AVUT NICI O PROBLEMA MAM DUS AM VENIT INAPO NU MIO ZIS NIMENI NIMIC. ADOUA OARA CIND AM TTREUT MIO PUS INTERDICTIE PE 5 ANI. MA PUTETI AJUTA CU CEVA VREUN RASPUNS ??? MERSI
Cel mai recent răspuns: vaniusha , utilizator 19:28, 28 Iunie 2011
pentru ce ti-au dat interdictia?
cum ca am trecut ileagal frontiera in 2005 cind am plecat prima data la italia..
daca ma puteti ajuta cu ceva ofer recompensa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive interdictie frontiera pikola_pikola pikola_pikola buna ziua,sunt din republica moldova,doi ani in urma merghin acasa in tara am trecut prin vama bors,am fost retinut 20ore pentru ca in 2004 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Interdictie in romania lora4wonder lora4wonder Sunt cetatean a RM.Mi-am deschis viza pentru Romania din 16.10.09 pina 16.11.09. Azi am mers in vizita la o ruda care mi-a facut invitatie in Romania,dar la ... (vezi toată discuția)
Ma pot alege cu o plangere penala din aceasta poveste? htctech htctech Salut numele meu este attila am 24 de ani si acum 1 an si cateva luni m-am cuplat cu o fata de 15 ani care este stabilita in italia. Totul a inceput cand ea ... (vezi toată discuția)