avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Luare in spatiul social
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Luare in spatiul social

Salut!..Cum pot fi luat in spatiul dk,titularul contractului de inchiriere este sora mea si ea locuieste intr-o garsoniera sociala?
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 07:51, 11 Iulie 2011
Mergeti cu sora si contractul de inchiriere la politie (evidenta populatiei).
Cand scrieti,,pot fi luat in spatiu,, va referiti la a fi trecut in contractul de locuinta, caz in care va adresati primariei, la serviciul de spatiu locativ -intrucat locuinta este de stat sau la domiciliul in actul de identitate?
Ambele optiunii.De la fondul locativ mi s-a raspuns,k nu este posibil(trecerea in contract),deoarece nu fac parte din familie(sot sau copil).La evidenta populatiei inca nu am fost.
Multumesc frumos! pt.raspuns.
Trebuie sa insistati la spatiul locativ sa va treaca in contract.Mergeti impreuna cu sora in audienta la primar. Altfel nu aveti posibilitatea decat sa va gasiti un proprietar de locuinta care este dispus sa va ia in spatiu sau sa inchiriati. In cel mai fericit caz sa faceti o cerere pentru ANL si sa si primiti.

Alte discuții în legătură

Legislatie carte identitate eugen82 eugen82 Va rog daca stie cineva care este legislatia ce reglementeaza evidenta populatiei - emiterea cartilor de identitate cu referire la cazul pe care vi-l prezint ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala suprafata locativa ilasca_marius ilasca_marius Buna ziua, Doresc sa depun dosarul pentru ANL, iar in dosar trebuie sa depun o declaratie notariala din care sa reiasa suprafata locativa. Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu (contractul de inchiriere si consimtamantul proprietarului) tibiolah tibiolah [b]Intrebare:[/b] Daca un chirias, in baza unui contract de inchiriere pentru un apartament, incheiat si inregistrat la administratia financiara in urma cu 6 ... (vezi toată discuția)