avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie notariala suprafata locativa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie notariala suprafata locativa

Buna ziua,

Doresc sa depun dosarul pentru ANL, iar in dosar trebuie sa depun o declaratie notariala din care sa reiasa suprafata locativa.
Situatia mea actuala: Locuiesc in chirie, proprietarul nu doreste sa faca contract de inchiriere inregistrat la finante, dar sunt luat in spatiu pe cartea de identitate, in alta locatie.
Poate depune proprietarul imobilului de pe adresa din cartea de identitate aceasta declaratie notariala avand in vedere ca eu nu locuiesc acolo? Este legal?

Multumesc.
Marius
Cel mai recent răspuns: ilasca_marius , utilizator 11:33, 15 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru mine situatia este simpla, dar cum birocratia la romani este la ea acasa vi se cer documente pe care dvs. nu le aveti.
Dvs. incercati sa obtinei o locuinta ANL. Cine solicita o asemenea locuinta?
Pai in primul rand cineva care NU are locuinta, da?
Pai daca nu aveti locuinta, ce suprafata locativa trebuie sa declarati? Dvs. Puteti sa dati o declaratie, chiar trecuta prin Notariatul public prin care aratati ca suprafata locativa de care dispuneti este 0,00 mp - asta in conditiile in care chiar nu mai aveti o alta locuinta (ma gandesc ca sunt persoane care locuiesc acum intr-o garsoniera si acum face o cerere pentru 2 sau 3 camere, deci este un exemplu).
Aceste locuinte sunt gestionate de Consiliul local si acest document (declaratie notariala) vi se cere, pentru ce?
Mult succes!
Multumesc mult de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu necesar un contract de comodat pentru dosar anl ioanamail23 ioanamail23 Buna ziua, Primaria a anuntat ca primeste dosare pentru locuinte anl. Continutul dosarului prevede: [i]Copie conformă cu originalul după actul de spaţiu ... (vezi toată discuția)
Habitatie viagera incidenta cod panal 292 purice mariana purice mariana as dori sa stiu daca intru in incidenta codului penal art292,daca apartamentul socrilor mei este trecut pe numele sotului si de stapanire de drept asupra ... (vezi toată discuția)
Parinti cu preferinte magdalena1976 magdalena1976 buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema . parinti mei are doi copi, un ap cu 3 cam pe care a facut acte de vanzare cumparare cu fratele meu si o ... (vezi toată discuția)