avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... habitatie viagera incidenta cod panal 292
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

habitatie viagera incidenta cod panal 292

as dori sa stiu daca intru in incidenta codului penal art292,daca apartamentul socrilor mei este trecut pe numele sotului si de stapanire de drept asupra apartamentului vandut va intra dupa decesul lor,iar eu vreau sa sa depun dosar pt. locuinta ANL si trebuie sa am si declaratie de la notar precum nu detinem si nu am detinut proprietate.

multumesc



daca aveti nuda proprietate asupra apartamentului, numai puteti depune dosarul la ANL pentru locuinta..sunteti proprietari si sa dati declaratie ca nu detineti in proprietate o locuinta intrati sub incidenta art mai sus mentionat de dvs
si atunci ce pot sa fac daca nu pot sa mai traiesc cu iei in casa, dar casa este a lor pana la moarte si eu nu am bani sa-mi cumpar alta. As fi vrut o casa de la stat nu numai decat la ANL,chiar si din fondul locativ ,apartamente vechi ce sunt in chirie si nu locuiesc nimeni in ele sau au datorii foarte mari catre primarie . As fi vrut pe o perioada 10-15 ani
sa divortati si apoi dupa ce dati declaratia sa va recasatoriti cu acelasi barbat. cu aceiasi socri....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut?- conditii chirie de la stat Paussdana Paussdana Sunt Dana,cãsãtoritã,cu 6 copii,unul fiind cu handicap. Locuim într-o garsonierã ANL și ne chinuim sã schimbãm locuința cu un apartament de 3-4 ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl mcond2001 mcond2001 As dori sa fac un credit sa cumpar un apartament dar locuiesc la ANL cu chirie. Intrebarea este cat as mai putea sta cu chirie in apartamentul ANL, pana la ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare uzufruct viager georgedoru georgedoru Buna ziua. Am problema cu un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. Socrii mei ne-a facut acte de vanzare cumparare in urma cu cativa ani pe ... (vezi toată discuția)