As dori sa fac un credit sa cumpar un apartament dar locuiesc la ANL cu chirie. Intrebarea este cat as mai putea sta cu chirie in apartamentul ANL, pana la momentul in care intru in posesie efectiv in noul apartament? Sau pana la reinnoirea contractului cu ANL cand ar trebui sa dau declaratia la notar ca nu detin o locuinta?
Problema mea este ca ar trebui sa dau drept de habitatie cateva luni vechiului proprietar si nu pot pleca din locuinta ANL inca si nu as vrea sa am probleme.
Va rog un raspuns.
Multumesc!
Nu e vorba de acea declaratie pentru credit, eu zic de declaratia care se face ca sa refaci contractul cu ANL.
Intrebarea mea era cat mai pot sta in locuinta ANL daca eu am devenit proprietar dar nu m-am mutat inca in locuinta noua? Pot sta pana la termenul in care expira contractul cu ANL sau imediat ce am devenit proprietar? Ideea era sa mai stau o luna doua acolo pana ma mut efectiv.
Depinde ce conditii aveti in contractul cu ANL-ul in cazul in care deveniti proprietar. Nu aveti obligatia contractuala de a informa ANL atunci cand deveniti proprietar?