avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond locativ de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond locativ de stat

As dori sa stiu, daca, in cazul in care m-am casatorit, iar sotia detine un apartament proprietate personala, iar la randu-mi am devenit co-proprietar, mai am dreptul sa aplic pentru o locuinta ANL? Acest punct mi-a ridicat problema:
"Declaratie la notariat din partea tuturor membrilor familiei majori, ca nu detin, nu au detinut si nu au instrainat o locuinta proprietate sau cu chirie din fondul locativ de stat dupa 1.01.1991."
Intreb, pentru ca exprimarea "de stat" imi ridica nelamuriri!
Multumesc.
Cu stima!

Alte discuții în legătură

Locuinte anl opheliacj opheliacj Buna ziua, as dori sa stiu daca. in cazul unei studente, pentru a beneficia de locuinta ANL, una din conditii este ca parintii ei sa nu aiba locuinta ... (vezi toată discuția)
Habitatie viagera incidenta cod panal 292 purice mariana purice mariana as dori sa stiu daca intru in incidenta codului penal art292,daca apartamentul socrilor mei este trecut pe numele sotului si de stapanire de drept asupra ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)