avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata munca in timpul serviciului militar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata munca in timpul serviciului militar

In urma cu multi ani ("promotia" care a prins Revolutia din 1989) serviciul militar obligatoriu insemna 4 luni de instructie si cam 1 an de munci (canal, mine etc.).
Si eu am facut parte dintre soldatii obligati sa munceasca alaturi de civilii platiti, in mina, pentru a da tarii carbune (Gorj, Valea Jiului).
Ar avea vreo sansa o actiune in justitie privind plata unor salarii/despagubiri pentru acel an in care am fost chinuiti?

p.s. intreb acest lucru pentru ca vad ca sunt la moda tot felul de despagubiri legate de fostul regim...

multumesc!

Alte discuții în legătură

Masurile administrative cu caracter politic ContSters206252 ContSters206252 2 Masurile administrative cu caracter politic sunt definite ca masuri administrative avand ca obiect dislocarea si stabilirea de domiciliu obligatoriu, ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor militare; salariile medii brute si nete pe economie, ulterioare anului 1991 Plano10 Plano10 Mai sunt cateva zile si se implineste termenul de 15 de zile pentru emiterea HG prin care sa se aprobe normele de recalculare a pensiilor conform Legii ... (vezi toată discuția)
Drepturile fostilor detinuti politici din perioada comnista dorinahojbota dorinahojbota La ora actuala sunt cetatean german am plecat din romania inca inainte de revolutie(am fugit). In perioada comunista am fost detinut politic 8 ani de zile si ... (vezi toată discuția)