◦ SOLICIT :
Completarea livretului militar cu toate datele trecute in fisa matricola corecte ca rezervist, si copie fisa matricola in conformitate cu originalul privind datele concrete cuprinse in perioada executarii stagiului militar obligatoriu si un extras din evidenta militara ca fost soldat in termen.
● MOTIVE:
Prin adresa dvs i-mi comunicati faptul ca am facut armata si certificati faptul ca s-a incalcat unele drepturi prin neargumentarea clasificarii documentelor. Privitor la consecinte si repercursiuni ca raspundere si obligatie institutionala la clasificare a drepturilor castigate, in acest stat greu incercat de istorie, ce se poate justifica doar ca ajutor institutional acordat tuturor privind dreptul la viata ca libertati fundamentale garantate.
-Pentru obtinerea clarificarii situatiei ca participant direct la evenimentele reflectate in arhiva M.A.N. privind drepturi castigate si cuvenite prin - LEGEa PL 299, PARLAMENTUL ROMANIEI, CAMERA DEPUTAŢILOR SENATUL „
L E G E - recunoştinţei faţă de eroii martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, Parlamentul Romaniei adoptă prezenta lege.,Art.1.- (1) Revoluţia din decembrie 1989, declanşată prin revolta populară de la Timişoara, continuată în Bucureşti şi în alte localităţi ale ţării şi transformată în revoluţie antitotalitară, sprijinită de armată, care a condus la căderea regimului comunist şi la reinstaurarea democraţiei, constituie un moment crucial in istoria Romaniei.
-Accesul la informatii de interes public si personal ca masurile administrative cu caracter politic, dispozitia este "neconstitutionala" pentru a-mi revindeca drepturile de care am fost vaduvit, privind cadrul legal art.6 din Legea Nr.544/2001, apreciindu-se si cerintelor
CEDO Articolul 7 - Nici o pedeapsa fara lege, Articolul 8 - Dreptul la respectarea vietii private si de familie, Articolul 9 - Libertatea de gandire, de constiinta si de religie, Articolul 10 - Libertatea de exprimare, Articolul 11 - Libertatea de intrunire si de asociere, Articolul 13 - Dreptul la un recurs efectiv, Articolul 14 - Interzicerea discriminarii, Articolul 15 - Derogarea in caz de stare de urgenta, Articolul 16 - Restrictii ale activitatii politice a strainilor, Articolul 17 - Interzicerea abuzului de drept.
-Concret democratia instaurata, in baza legii 544/2001 si liberul acces la informatiile de interes public, ma pot considera vatamata in drepturile mele si consider sa se ia decizie ca autoritate sau institutie publica ce au obligatie la reparatie cuvenita, dreptului de acces al informatiilor de interes public solicitate.
top dan a scris:
Instanta de recurs poate, ca prin prisma probelor deja admninistrate la fond sa casaeze sentinta si retinind cauza spre rejudecare sa acorde un alt cuantum in privinta daunelor morale
Intrebare; ce sanse de castig am in fata legilor statului prin aprecierea curtii de recurs sa pot beneficia de dublarea sumei ce o voi cere ca indoiala asupra deciziei primei instante ?