avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri

In conformitate cu H.G nr. 585/2002 ca interpretare la aceasta clasificare a „ Standardelor nationale de protectie a informatiilor clasificate in Romania” si H.G. nr.781/2002 „privind protectia informatiilor secrete de serviciu” ce incalca constitutia privind Drepturile Omului si a tuturor cetatenilor ca Stat U.E. prin clasificare ca decizii ce ascund un eveniment istoric prin inscrisuri intocmite gresite si subiective in documente oficiale.
Ca drepturi garantate si protejate de lege ce trebuiau ajutati cetatenii privind dreptul la aparare si in nici un caz, motiv s-au forma interzisi si privati de libertatea castigata ce garanteaza prin constitutie in acest Stat greu incercat de istorie;
Actiuni intemeiate pe Legea 221/2009, la obligarea de despagubiri ce poate sa beneficieze si aplicate ca tratare a fostilor soldati in termen ce au suferit in urma unor măsuri administrative abuzive cu caracter politic, ca fiind „condamnati” prin clasificare de documente ca secret privind drepturi castigate si neacordate prin LEGEa PL 299, în conformitate cu Legea nr. 341/2004.
Cum se calculeaza despagubirea morala din moment ce decide judecatorul prin impunere politica o suma fixa, si care este termenul de prescrierie a faptelor judecarii in perioada procesului,
Va rog un raspuns pana nu se voteaza si o contralege la care solicit un avocat interesat sa ma reprezinte pe probe in instanta si, sa se foloseasca de legile politice acestor vremuri tulburi pentru a-si face renume si castigarea profitului din daune morale prin obligarea institutiilor vinovate la plata, ca cea a angajatilor nu ma priveste pe mine ca nu au fost plati si au lucrat pentru mine.  Va multumesc cu respect
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
ContSters206252, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters206252 , utilizator 18:46, 19 Mai 2011
Stimate utlizator, nu sunteti deloc coerent in exprimare..personal vreau sa va ajut cel putin cu un raspuns pertinent la solicitarea dvs dar nu am inteles ce doriti.. daca vreti reprezentare pentru a obtine despaguniri pe Legea 10/2009, va ajut cu placere..
Scuze, mi-a murit un frate si mie greu sa ma concentrez. a plecat pe picioare la urgente si in 3 zile au spus ca a facut alergie la tratament si ca nu dispun de fonduri pentru al tine in viata mai mult si ca Asigurarea Medicala din U.E ce o avea nu este valabila in tara.
Doresc sa deschid un proces pe Legea 221/2009 privind acordarea despagubirilor morale si materiale tuturor ce au suferit abuzuri in timpul regimului comunist potrivit art.1 alin. (3), art.3, Art. 4. pana in 22 dec. 89, Ca obiectul unor măsuri administrative cu caracter politic, fiind condamnat ca soldat in termen sa particip activ fara voia mea la revolta din Timisoara si clasat in conformitate cu H.G nr. 585/2002 ca interpretare subiectiva la aceasta clasificare a „Standardelor nationale de protectie a informatiilor clasificate in Romania” si H.G. nr.781/2002 „privind protectia informatiilor secrete de serviciu” desi eu nu lucrez cu asemenea documente dar ma privesc ca fapte recunoscute de Legea nr. 341/2004 ca drepturi private cuvenite, iar prin clasificarea lor ma incrimineaza ca terorist si nu ma pot apara pentru ca inca nu am gasit o modalitate si pe cineva sa ma ajute in instata privind inscrisurile gresite si incomplete arhivate la faptele mele la evenimentul istoric din 89.
LEGEa PL 299, PARLAMENTUL ROMÂNIEI, CAMERA DEPUTAŢILOR SENATUL, L E G E - recunoştinţei faţă de eroii martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, Parlamentul României adoptă prezenta lege.,Art.1.- (1) Revoluţia din decembrie 1989, declanşată prin revolta populară de la Timişoara,.. sprijinită de armată, care a condus la căderea regimului comunist şi la instaurarea democraţiei, constituie un moment crucial în istoria României.
NU vor sa accepte o cerere cu caracter obligatoriu pentru eliberarea unui nou livret militar ce sa cuprinda datele complete si concrete, ca functie ocupata, gradul, medicalul cu internare intervenit la suferinta fizica si psihica capatata cat si cele doua juraminte depuse si inscrisurile ca participare activa la starea de necesitate ce ma indreptateste la o promovare pe functia de soldat in termen la una superioara in grad la terminarea stagiului militar pentru ca mi s-ar recunoaste prin sesizare si alte drepturi recunoscute legal si incalcate ce iar obliga sa le repare ca greseli acceptate in inscrisuri.. Scuze o sa va trimet niste copii cu inscrisurile respective si trage-ti dvs concluziile in ce lege sa-i oblig la reparatie ca interpretare bazata pe documente oficiale incomplete si gresite.
Contactati-ma care are curajul si stie sa deschida si, sa se foloseasca de un proces politic ca drepturi cerute dupa 20 ani scutite de taxa de timbru si daca are alte variante privind castigul consistent pot conlucra mai multi ca profit de il vad..
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
ContSters206252, utilizator
Am cerut FISA MATRICOLA si mi-au raspuns prin doua legi ce ii absolva de obligatii;
• fara a se tine cont privind concret democratia instaurata in baza legii 544/2001, privind liberul acces la informatiile de interes public, (publicata in Monitorul Oficial nr. 663/23 octombrie 2001). In ce ne priveste birocratia din institutie exclud drepturi ce contravin raspunderii prin interpretare a legi, deci;
- Art. 13. Informatiile care favorizeaza sau ascund incalcarea legii de catre o autoritate sau o institutie publica nu pot fi incluse in categoria informatiilor clasificate si constituie informatii de interes public.
Art. 14.(1) Informatiile cu privire la datele personale ale cetateanului pot deveni informatii de interes public numai in masura in care afecteaza capacitatea de exercitare a unei functii publice,..
SECTIUNEA a 2-a ,Dispozitii speciale privind accesul mijloacelor de informare in masa la informatiile de interes public; Art. 15.(1) Accesul mijloacelor de informare in masa la informatiile de interes public este garantat.
Prin ce lege pot obliga institutia vinovata sa aduca expertiza documentelor intocmite gresit si reparatia cuvenita ca sa evit un proces lung cu judecarea oamenilor avizati de situatie ? Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2011
ContSters206252, utilizator
Solicitati administrarea probei "verificare de scripte"
Daunele morale nu se calculeaza, se acorda functie de prejudiciul moral adus.
Cu stima
Da, este o varianta buna ,o sa reflectez .. Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebare julien_slbz julien_slbz expedierea corespondentei prin posta intra sub incidenta OUG 3472006 ? Multumesc (vezi toată discuția)
Masurile administrative cu caracter politic ContSters206252 ContSters206252 2 Masurile administrative cu caracter politic sunt definite ca masuri administrative avand ca obiect dislocarea si stabilirea de domiciliu obligatoriu, ... (vezi toată discuția)
Cum se optine reprezentativitatea unui sindicat sory7633 sory7633 asi dori sa siu cum pot sa optin reprezentativitatea unui sindicat daca angajatorul este MApN si nu poate sati dea o adeverinta cu numarul de salariati care ... (vezi toată discuția)