avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot obtine credit pentru societate daca sunt la biroul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot obtine credit pentru societate daca sunt la biroul de credit ca persoana fizica?

detin o firma si as dori sa iau un credit pe firma.daca sunt la biroul de credite ca persoana fizica pot obtine un credit pe firma?administratorii firmelor sunt cautati la biroul de credit?
Cel mai recent răspuns: Adriana Vasilescu , Contabil 15:06, 29 Iunie 2011
de regula administratorii sunt cautati la biroul de credit. depinde de cat de mare e creditul pe care il doriti si cu ce garantati pentru el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fidejusor didero didero Buna seara, Eu in calitate de persoana fizica si sotie a unuia dintre asociatii unei firme am semnat pe un contract ca fiind fidejusor.Sotul meu a decedat si ... (vezi toată discuția)
Sunt interesat de fonduri europene emy10_75@yahoo.com emy10_75@yahoo.com buna seara! am cateva idei, nu am bani, as avea sanse, spre ex: in agricultura, sa obtin fonduri europene? (vezi toată discuția)
Persoana juridica fara datorii - neacordare credit udangiu udangiu Am solicitat un credit ptr dezvoltarea afacerii la mai multe banci si mi s-a refuzat, pe motiv ca cei 2 asociati sunt inregistrati in Biroul de credit, cu ... (vezi toată discuția)