avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divor

mama unei prietene vrea sa divorteze.dar nu ar vrea sa fie prezenta la divort.se pote judeca in lipsa?cat timp poate sa dureze?cum se vor imparti bunurile?ei au o garsoniera si o casa la tara.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2008
Larisa adela Vasile,
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:22, 30 Iulie 2008
Raspunsul la aceste intrebari mai sunt in alte subiecte. Va rog nu deschideti subiect nou inainte de a face o cautare pe sait.
In plus, s-a raspuns cam la toate aceste intrebari pe celelalte subiecte.
Vedeti in acest sens regulamentul de postare: www.avocatnet.ro/content/tag...
Extras:
"3.1. Înainte de a deschide un topic nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:

- apeleaza la functia de cautare a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat si sa gasesti deja raspunsul;

- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire ridicare salariu rrobert rrobert Imputernicirea scrisă pe care o dau sotului meu pentru a-mi ridica drepturile salariale trebuie autentificata la notariat sau este suficient sa fie semnata ... (vezi toată discuția)
Datorii bancare ale sotiei inainte de casatorie Crisstin Crisstin Actuala mea sotie , in perioada primei casatorii, a facut un credit pe numele sau in anul 2003.Un an mai tarziu a divortat si fostul sot a ramas cu toate ... (vezi toată discuția)