Buna ziua,
cum pot inregistra cat mai corect facturile de vanzari care sunt incasate in numerar prin bonuri fiscale,si deci prin casa dar sunt incasari care se regasesc in bonuri eu avand incasari in numerar mai mari intr-o singura zi.
Sper ca se intelege ceva din ce am scris.
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile dvs.
Partial...am inteles. Dar ce legatura are factura de vanzare cu incasarile care se inregistreaza prin casa? Facturile se evidentiaza in clienti si pe venituri.
Reveniti va rog cu explicatii si incerc sa va ajut.
Corect si bine,adica..
ex. -Ati incasata intr-o zi prin casa de marcat o val .1000 lei,dar ati avut si 2clineti la care le-ati facut factura de vinzare si ati atasat Bf.sa zicem in val. de 500 lei.
Cind faceti inregistrarile contabile prin casa 5311=%707,4427 cu val .1000lei CF. "Z" lui,aveti grija ca la val .500 lei sa scrieti clienti la care faceti fact. si ceilati 500 lei la partener scrieti"divesi clienti.
asa nu dublati incasarile si faceti corect.sper ca m-am facut inteleasa.:D
-411=%707,4427 -val 500lei -incasere diversi clienti:5311=411 cu val 500 lei
-411=%707,4427 val 500lei -sc.diverata srl cu 500lei:5311=411 cu val.500lei
Farmacie
anamariacelik
am doua probleme:
1.daca cineva stie pe ce baza casa de sanatate a returnat factura aferenta lunii mai pentru eliberarea testelor de diabet?? si in acelasi ... (vezi toată discuția)
Contari bonuri fiscale
mamon
Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa inregistrez in contabilitate urmatoarele:
Am deschis pct de lucru,prestare servicii(masaj),am achizitionat ... (vezi toată discuția)